Profesionalni-upravnik-upravljanje
Profesionalni-upravnik-upravljanje

čišćenje zgrade i domarski poslovi

čišćenje zgrade je jedan od bitnijih segmenata svakodnevnom života. značajno utiče na kulturu stanovanja, zadovoljstvo vas kao stanara i utisak koji zgrada ostavlja onome ko dolazi kod vas. čišćenje zgrade ćemo uz dogovor sa vama ralizovati na jedna od tri načina :
 
problem kvalitetnog čišćenja zgrade je široko rasprostranjen po celom gradu, iskustva su oprečna. firme koje se bave održavanjem uglavnom to rade na valjan način nekoliko prvih meseci dok potpišu dugoročni ugovor a onda kvalitet značajno opadne.
naša iskustvo kaže da se najbolje pokazalo rešenje angažovanja čistačice kojoj je to profesija, nakoga ko taj posao radi decenijama a to mu nije nametnuto zanimanje.
 
 
 
zgrade sa većim brojem stanova, podstanicom za grejanje i tehničkom etažom gde se nalazi najveći broj zajedničkih instalacija imaju potrebu angažovanja domara. često je potrebno zatvoriti vodu, grejanje, isključiti deo struje da bi se mogle sanirati havarije na tim mrežama ili da se izvrši intervencija na vodovodnoj mreži u nekom od stanova.
 
ćukoliko se saglasite da vaša zgrada ima domara, možemo angažovati nekoga od stanara ko bi se uz nadoknadu bavio tim poslom ili nekoga koga bi mi angažovali za ove potrebe.
 
iskustvo kaže da je najbolje da to bude upravo neko od stanara iz vaše zgrade ili komšija iz susednih zgrada.
Profesionalni-upravnik-upravljanje
Profesionalni-upravnik-upravljanje